Nora Homes, szolgáltatás


Nora Homes szolgáltatás

Az ár tartalmazza a hirdetés idegen nyelvű fordítását magyarról angol, német, svéd nyelvre. (Max. 600 karakter, 6db kép) A hirdetés szövege a megadott szöveg alapján kerül fordításra, esetleges tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk.

Hirdetési áraink fix időtartamra vonatkoznak függetlenül attól, hogy ingatlanját tartamon belül sikeresen értékesítette.

Az ár tartalmazza a telefonos időpont egyeztetést, amennyiben nem beszéli az adott nyelvet. Tolmácsolási szolgáltatást is biztosítunk, ezzel segítve a gördülékeny üzletkötést. Segítjük Önt a levelezésben, ármegállapodásban, szerződés előkészítésében és a hiteles ügymenet lebonyolításában. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a szolgáltatás díja egyedi megállapodás keretében történik.

Az árak nem tartalmazzák az ügyvédi, és közjegyzői díjakat. Ingatlanhirdetéseinket cégek is igénybe vehetik. Ingatlanközvetítők tevékenységét egyedi árképzéssel tudjuk segíteni.

Miért válasszon minket?

Az Ön ingatlanát a külföldi vevő közvetlenül Öntől vásárolja meg! Nincsenek rejtett költségek, amennyiben Ön közvetlenül állapodik meg a vevővel, semmilyen kötelezettség nem terheli. Ingyenes visszahívás és tanácsadás.

Magyarországon személyre szabott koncepcióval biztosítjuk ügyfeleink elégedettségét. Potenciális érdeklődőknek segítünk, repülőjegy, szállás foglalásában is.

Áraink az áfát tartalmazzák.

Csatlakozzon professzionális csapatunkhoz és kezdje el ingatlana eladását.

Kapcsolat